Wednesday 8 July 2015

Father Paisios on the Role of the Satan-Box; Prophets or False Prophets; προφήτης/ψευδοπροφήτης; - Who Will Save Greece? Gerontas Paisios; ο Γέρων Παΐσιος - το σατανοκούτι- Η προφητεία του Αγιορείτη Γέροντα Παΐσιου





Another way of seeing and thinking...Who's the Prophet/False Prophet?

The Elder Paisios - Who will Save Greece, and the role of the "Satan-Box" (TV)

Μεγάλο ρόλο στην συνέχιση της πτώσης του Έλληνα, έχει παίξει το σατανοκούτι που έχουν όλοι στα σπίτια τους και που πρέπει να σταματήσουν να το κοιτούν...όλοι ...ακόμα και τα παιδιά μας, γιατί από αυτό παίρνουν όλα τα μυνήματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας. Η ειδωλολατρεία του χρήματος και της σάρκας περνούν μέσα απότο σατανοκούτι στα παιδιά μας, που από μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής.

«Η Ελλάδα κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια .....πρόβατα δίχως ποιμένα ....δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντιχρίστου όπου η εμφάνισή του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα. Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό. Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα, το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή  (www.newsbomb.gr).

See also an earlier posting on Father Paisios

EU Observer - Liberal leader in the European Parliament, Guy Verhofstadt, asked Greek PM Alexis Tsipras to really end clientelism in Greece. Pointing out that 12 out of 13 new civil service directors are from his Syriza party, Verhofstadt told Tsipras: "Show you are not a false prophet" and reform for real.

YouTube - Guy Verhofstadt plenary speech on Greece with Alexis Tsipras 8-7-2015 - "Show you're a real leader and not a false prophet"

With French translation - « Montrez que vous êtes un dirigeant et non pas un faux prophète »

Euronews report  - MEPs round on Tspiras

iefimerida - Το σενάριο της παραίτησης Τσίπρα

iefimerida - Φερχόφστατ σε Τσίπρα: Δείξε ότι είσαι ηγέτης και όχι ψευδοπροφήτης

etc..."May it be" - "All do not fit in one basket. Some set people to do things contrary to whatever they can do."

French technocrats to the rescue (Guardian)

Bloomberg Business: Beware the Prophets of Boom - How optimism can trip up countries in debt














No comments:

Post a Comment